Open

Receptionist(e)

Vacature receptionist(e)

Voor ons front office team zijn wij op zoek naar een enthousiaste receptionist(e).
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken in een leuke gezellige omgeving? Dan is dit jouw kans om bij Carteam Auto Dijkwel aan de slag te gaan.

Als receptionist(e) ben jij dé schakel tussen de klant en de werkplaats. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten op het gebied van o.a. telefonie, e-mail, planning, uitgevoerde werkzaamheden en facturatie.  Vanzelfsprekend draait het in de rol van receptionist(e) om gastheer-/gastvrouwschap en klanttevredenheid. Ongeacht het voertuig of het probleem, jij zorgt ervoor dat de klant weer blij naar huis gaat!

Wie zijn wij? 

Carteam Auto Dijkwel is een modern universeel autobedrijf voor Walcheren en omgeving en verkooppunt van mooie jonge occasions van alle merken. We vinden alle merken leuk en verkopen en onderhouden alle auto’s. Van Audi tot Porsche, van Nissan tot Toyota, van Fiat tot Ferrari, wij vinden alles interessant. 
 

Wat bieden wij jou?

  • een leuke baan voor minimaal 26 uur per week
  • indiensttreding: Direct mogelijk?
  • een salaris passend bij jouw ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van fulltime (40 uur)
  • pensioenregeling
  • 8% vakantiegeld

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met de autotechniek, of bent bereid je hierin te verdiepen en houdt ervan om in contact te staan met de klant. Uitstekende service leveren zit in je DNA, net zoals betrokkenheid bij je werk. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en kun je het overzicht bewaren, ook als het plotseling erg druk is aan de balie. 
 
Je hebt ervaring in een servicegerichte functie waarbij je veelvuldig klantcontact hebt en je hebt goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je bent handig met computersystemen en maakt deze snel eigen.

Herken jij jezelf hierin en zoek je een nieuwe uitdaging bij een leuk bedrijf? solliciteer dan direct!

Stuur je sollicitatie en cv naar alexander@autodijkwel.nl
Mocht je nog vragen hebben dan mag je altijd contact opnemen door te bellen naar 0118-488466 of een mail te sturen naar alexander@autodijkwel.nl

Auto onderhoud

Waarom Carteam Auto Dijkwel?

Bij Carteam Auto Dijkwel staat een gedreven team klaar om je auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Auto Dijkwel is dé specialist voor het onderhoud aan je auto. Twijfel je over wat er mis is met je bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heb je het nodig om mobiel te blijven tijdens je onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op je auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN