Open

Banden en Montage

De beste autobanden en montage-opties vindt u bij Carteam Auto Dijkwel

Carteam Auto Dijkwel

Nieuwe banden

Een beschadiging aan uw autobanden kan uw rijervaring flink verstoren. Dat is vervelend, want u brengt waarschijnlijk best veel tijd door in uw voertuig. Sterker nog: de gemiddelde Nederlander brengt 20% van zijn leven in de auto door! De goede kwaliteit van uw autobanden is daarom heel belangrijk.

Bij Carteam Auto Dijkwel nemen we het onderhoud van uw autobanden serieus. Onze vakkundige monteurs staan garant voor de kennis en het vakmanschap dat uw auto verdient. Of u nu langskomt voor een controle of voor de banden-montage, bij ons is uw auto altijd in goede handen. Vertrouw uw auto toe aan Carteam Auto Dijkwel en binnenkort kunt u weer veilig en comfortabel de weg op.

 Plan UW AFSPraAK IN

Uw bandenwissel bij Carteam Auto Dijkwel

Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Een winterband heeft meer grip op een nat of besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Met hogere temperaturen is uw remweg juist een stuk korter als u op zomerbanden rijdt. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen. Wanneer u weinig kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn all-season banden een slimme optie.
Vaak wordt te lang met winterbanden doorgereden en dat is onverstandig. Bij warmere temperaturen slijten winterbanden veel sneller dan zomerbanden. In de zomer doorrijden op winterbanden is daarom niet raadzaam voor de portemonnee. Bovendien is de remweg langer en neemt het brandstofverbruik toe door de hogere rolweerstand. Uw banden wisselen van winter- naar zomerbanden, of juist andersom? Voor een bandenwissel is Carteam Auto Dijkwel de beste keus. De opslag van uw zomer- en winterbanden is in goede handen bij Carteam Auto Dijkwel, u kunt gebruik maken van het bandenhotel.

Afspraak maken

Carteam Auto Dijkwel
Carteam Auto Dijkwel

De juiste banden voor uw voertuig

Elk voertuig heeft specifieke eisen als het gaat om autobanden. Zo zijn er bijvoorbeeld bestelwagens die regelmatig een zware vracht vervoeren, waarvoor bestelwagenbanden de beste optie zijn. Caravanbanden zijn speciaal ontworpen om het zware gewicht en de hogere wieldruk van campers, caravans en busjes aan te kunnen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste autobanden voor uw voertuig.

Afspraak maken

Wanneer heeft u zomerbanden nodig en wanneer winterbanden?

Wanneer heeft u nieuwe autobanden nodig?

Hoe controleert u de profieldiepte van uw autobanden?

Wat zal de banden-montage kosten?

Carteam Auto Dijkwel: de beste banden-montageservice!

Auto onderhoud

Waarom Carteam Auto Dijkwel?

Bij Carteam Auto Dijkwel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Auto Dijkwel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN