Welkom bij Renault en Dacia Dijkwel!

Bij Renault & Dacia Dijkwel kan je terecht voor het complete onderhoud van jouw Renault of Dacia auto. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van zowel eenvoudige APK keuringen als complexe elektronische problemen - al sinds 1979 zijn wij dé Renault (en Dacia) dealer voor Vlissingen e.o.. 

Onze dienstverlening omvat onder meer onderhoud en reparaties, het vervangen van banden, distributieriem, airco, remblokken, remschijven, uitlaat en andere onderdelen. Bij Renault & Dacia Dijkwel ben je verzekerd van uitstekende zorg voor je Renault of Dacia - ongeacht hoe oud of nieuw deze is..

Daarnaast kun je uiteraard ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto.

Over ons

Dit is wat klanten over ons zeggen

Cor De Rijke
Cor De Rijke
Beter kan het echt niet! Afspraak maken verliep soepel, er werd uitstekend meegedacht (van te voren!) met het vervangen van de voorruit. Ik werd na het wegbrengen van de auto netjes geïnformeerd over de aard van de werkzaamheden en uiteraard ook gebeld toen de auto klaar was. Bij aankomt kreeg ik keurig uitleg over alle uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast een altijd aardig team van medewerkers, dat is ook fijn natuurlijk.
mario willeboordse
mario willeboordse
Vriendelijk personeel, wordt goed geïnformeerd en leveren keurig week.
Wouter & Inge Adèr
Wouter & Inge Adèr
Ik ben heel correct behandeld. Erg fijn! De dag vóór het onderhoud heb ik mijn Renault gebracht dus het onderhoud kon direct ‘s morgens starten. Eind van de middag werd gebeld dat de auto 🚙 klaarstond. Ik vraag me af of de auto niet al eerder die (mid)dag klaarstond en ik gebeld kon worden zodat ik op een voor mij geschikt tijdstip de auto kon halen.
Matty Jesmiatka
Matty Jesmiatka
Ben al vele jaren klant bij Renault Auto Dijkwel tot volle tevredenheid.
Bekijk beoordelingen